Modules met een laag aantal echte studenten

Wanneer studenten hun modulekeuzes opgeven, ontvangt Enterprise Course Planner deze informatie en wordt de werkelijke grootte van elke module berekend.

Modules met weinig echte studenten (of nog belangrijker, helemaal geen werkelijke studenten) vereisen aandacht. Deze modules komen in aanmerking om van het rooster te worden verwijderd.

De balk en het getal naast Met <= [0-100] echte studenten in de sectie Modules van het dashboard geven aan hoeveel modules te weinig echte studenten hebben. Voer een cijfer in het vak in. Als u bijvoorbeeld 0 invoert, geeft het dashboard aan hoeveel programma's geen echte studenten hebben.

U lost het probleem op door naast de indicator op Toon te klikken. In het venster Studiepad-editor wordt het aantal studiepaden aangegeven met te weinig echte studenten. U kunt de module verwijderen in het venster Studiepad-editor, of op Planningsformules klikken om de grootte van de module te reduceren.