Afdeling van module

De afdeling waaraan de module is verbonden.

Als u een afdeling wilt kiezen, selecteert u die in de lijst die Enterprise Course Planner weergeeft wanneer u op de eigenschap Afdeling klikt. Wilt u een nieuwe afdeling maken, gebruik dan Enterprise Desktop Reference Data Manager.

N.B. Uw rechten om een module te bekijken in Enterprise Course Planner, kunnen afhankelijk zijn van de afdeling van de module. Wanneer u een module maakt, kunt u die koppelen aan een afdeling waarvoor u geen rechten heeft om de bijbehorende modules te bewerken of verwijderen. Nadat u de module heeft opgeslagen, kunt u deze dus niet meer bewerken of verwijderen.