Doelgroep

Deze handleiding is bedoeld voor mensen die Enterprise Course Planner gebruiken om cursussen te plannen.

Om de instructies in deze handleiding te kunnen volgen, is een gemiddelde ervaring met moderne gebruikersinterfaces van software noodzakelijk. U moet bijvoorbeeld weten hoe u meerdere rijen in een tabel selecteert.

De specifieke terminologie die in uw instituut wordt gebruikt, is wellicht anders dan de terminologie die in deze handleiding wordt gebruikt. Ter verduidelijking van de termen in deze handleiding (bijvoorbeeld studieprogramma) raadpleegt u de beschrijvingen in deze handleiding en de bijbehorende woordenlijst.