Activiteitstype van activiteitssjabloon

Wanneer u het activiteitstype van een activiteitssjabloon instelt, wordt dit type automatisch toegepast op alle activiteiten die op basis van die sjabloon zijn gegenereerd. Dit is van invloed op de kleurcodering die wordt gebruikt om verschillende activiteitstypen te onderscheiden. Een gebruiker van Enterprise Timetabler kan er bijvoorbeeld voor kiezen om hoorcolleges met een rode rand en tutorials met een groene rand weer te geven.

Als u het activiteitstype wilt instellen, klikt u op de eigenschap Activiteitstype in de relevante rij van de sjabloonlijst, en selecteert u het type in de lijst. Wilt u een nieuw activiteitstype maken, gebruik dan Enterprise Desktop Reference Data Manager.